Ahad, November 16, 2008

apabila tekanan meningkat...

"apabila last minute ni, macam2 hal akan berlaku"

penyataan di atas amat tepat sekali..
penah sekali, buat folio sejarah (masa sekolah dulu) esok nak kena hantar..
boleh lak, komputer buat hal..
memang aku angin.. masa aku nak buat la dia sakit !!

sekarang pun sama..
waktu tekanan sangat dengan subjek killer isnin dan selasa..
masa tulah pelbagai emosi bermain!!
ish3.. masa tu la nak merajuk, masa tulah nak bergaduh..
masa tu lah nak berbalah.. aduhai..
las sekali, bila da tak dapat kawal emosi, syaitan mula la belenggu !!
bangun lewat la, telepas solat jemaah subuh.. sedih.. rugi 27 pahala..
wah !!
esok je tinggal !!
sempat ke??
wah.. bersabarlah.. baca alam nasyrah bebanyak..

[7.30 pagi... 16 oktober2008]

3 ulasan:

Radzi Tajuddin berkata...

apabila tekanan meningkat...mcm2 boleh jadi. dan dari situ kita boleh lihat diri sebenar manusia

reza | pulasari berkata...

salam

betul2...setuju ckap radzi tu

arrabe' berkata...

subhanaallah..
syukur, banyak hikmah aku dapat.
lebih memahami diriku yang sebenar..

"dont study last minute, it's pressure urself"