Perkhidmatan

dikemaskini pada 17 Mac 2012

rezeki itu bukan harta semata-mata, tetapi rezeki itu luas yang datangnya daripada Allah SWT.
apabila kita miskin harta, pasti ada rezeki yang Allah lebihkan pada kita.
bersyukurlah.

insyaAllah di ruangan ini, aku mahu perkenalkan dengan rezeki yang Allah bagi pada diriku untuk aku berkhidmat pada kalian semua. dan moga kita peroleh manfaat daripada rezeki ini secara bersama.

Tawaran Perkhidmatan
1. majalah Solusi.
2. produk ubatan herba HPA
3. guru tuisyen SPM dan PMR (Matematik atau Matematik Tambahan)
4. kopi Radix HPA
5. produk makanan HPA

ingin tahu lanjut sila hubungi aliflamrabayaain@gmail.com


1. majalah Solusi.
merupakan majalah yang sarat dengan panduan motivasi dan fardhu ain. sangat bernilai untuk bacaan dan simpanan peribadi. design dan helaian sangat harmoni dan tidak jemu dipandang. setiap ruangan akan dimanfaatkan dengan pelbagai hikmah penulisan yang sangat mengujakan anda. setiap artikel dinyatakan biodata ringkas penulis. keluaran setiap bulan, bermula daripada November 2008. menggabungkan pelbagai tokoh ilmuwan dalam perkongsian ilmu. majalah ini evergreen dan tidak lapuk untuk disimpan dan dibaca oleh pelbagai golongan.
harga pasaran: RM10.00 di semenanjung Malaysia.
fokus pasaran: UKM, UPM dan sekitar Bandar Baru Bangi.
berminat: hubungi 0122517488 atau email aliflamrabayaain@gmail.com. jika anda di luar kawasan fokus boleh SMS dan kirim alamat. harga saya jual boleh dikurangkan.

 

2. produk ubatan herba HPA
HPA itu adalah satu syarikat muslim 100% dan bermula dengan jualan ubat-ubatan herba dan kini produk semakin banyak dan meluas. untuk senarai produk HPA, boleh rujuk laman web HPA (klik sini). untuk ubatan, memang insyaAllah, Allah akan membantu menyembuhkan kita. segala penyakit ada ubatnya, dan HPA banyak ramuan untuk menyihatkan tubuh badan dengan izin Allah. antara ubat yang aku amalkan, ialah:
1. Coscinium Plus - untuk hilangkan jerawat
2. Tuju Angin - untuk hilangkan migrain dan sengal2 badan.
3. Roselle - memberi vitamin kepada aku.
4. Pelawas - melawaskan sistem penghadaman. supaya bahan ini tidak tersimpan dalam badan dan menyebab penyakit lain.
tempahan: hubungi 0122517488 atau email aliflamrabayaain@gmail.com.  tiada penghantaran pos. hanya di sekitar Bandar Baru Bangi sahaja.

4. kopi Radix HPA
ini pun produk HPA yang terbaik. setiap hari aku minum dan HPA tidak menipu. HPA menggunakan sumber daripada herba yang benar. dan ada penyeimbang herba dalam kopi ini. baik dalam memberi tenaga badan yang lemah, sengal2, melawaskan.
tempahan:  hubungi 0122517488 atau email aliflamrabayaain@gmail.com. tiada penghantaran pos. hanya di sekitar Bandar Baru Bangi sahaja.


5. produk makanan HPA
tempahan: hubungi 0122517488 atau email aliflamrabayaain@gmail.com.  tiada penghantaran pos. hanya di sekitar Bandar Baru Bangi sahaja.