Rabu, Mei 06, 2009

menanti exam berakhir

"penantian tu suatu seksaan"

ya Allah.. lamanya exam ni.
bila nak jumaat.
8hb... bezanya dengan exam yang kedua terakhir.
seminggu jaraknya.
aduhai...
orang semua dah habis exam.
cemburu pun ada.

haih.. manusia..
tak pernah bersyukur.
bila exam jarak jauh2, ada banyak masa nak studi.
bila exam jarak dekat2, boleh balik kampung awal2.
bila exam jarak jauh2, tak boleh enjoy awal.
bila exam jarak dekat2, tak sempat nak studi!!

setiap orang ada kelebihan dan kekurangan.
setiap orang berbeza2 kelebihan dan kekurangan.
bersyukurlah.
pasti setiap itu ada hikmahnya untuk kita.

"ala.. korang baliklah awal, aku tak heran pun.. hehe"

11 ulasan:

arrabe' berkata...

jangan nak provok aku k..

Zyem Ahmedarino berkata...

hahaa...
ada bek buruk lol! hehe

MeaBerry berkata...

ye la umah ko dekat je kot. kasi chance orang lain balik dulu ye. heheeehee


esok aku balik, bye robek~ jumpe sem depan ye!!! heeheee

Tanpa Nama berkata...

u r better than us..i mean..me n my frens here at engineering...uuu...submit final project shj pada 14th mei..aduii..la...xbalik kampung la eden jwbnye..omakk...:(

babymiLosh berkata...

elehh.. inchik punye rumah sekangkang keraaa je kot.. haisHhhh!

pulasari berkata...

salam

hehehe...ape kes ni?

an lagi kesian...bknny tak nak balik rumah...mmg tak boleh blik....

waaaaaaaaaaaaaaa T__T

apis (bukan nama sebenar) berkata...

hohoho

apa la ko ni rabe'
rumah sekangkang kera je kot
ada hikmah exam ko habis lmabat sedikit

apa-apa pun all the best kat ko ye

aku dah balik umah sejak isnin malam

hehehe~

arrabe' berkata...

mea mea:
jahat tul.
okies.. hati2..
jangan lupa jumpa kat blog selalu. hehe.

tanpa nama:
ambik short sem ke?
tula kadang sian jugak yang duduk jauh.
tapi rindu tu yang membuat kita makin sayang kat famili.
kan? tapi bukan bermaksud aku tak sayang keluarga.

arrabe' berkata...

wahaha...
aku dah kata jangan provok aku.
huhu..

babymillosh:
yela2.. ngaku2..

pulasari:
lama aku takjumpa budak tecit ni.
sabar jela. ana dah takde alasan nak lalu kajang utama. huhu.. rindu kat enta

apis:
hikmah. yup.
aku dapat study lebih.
itupun las minit jugak.
takde maknenya. ish233, kena buang sikap ni.
camnela aku nak lawan danny

arrabe' berkata...

selamat bercuti semua !!

Tanpa Nama berkata...

no cti for me since 1st year till final..satu ujian bg hamba ALLAH ni.