Rabu, Mac 11, 2009

nak beli majalah solusi?

"tak sempat nak update blog"

semalam aku beli majalah solusi.
ni kali ke tiga aku beli.
dan ini kali ke tiga jugak aku tolong belikan untuk kengkawan yang susah nak keluar beli.
dalam UKM takde jual.
kena keluar kat kedai buku.
jadi, ada sesapa nak beli??
harga rm9. murah je..
kalau nak dibanding isinya dan nilai majalah ni, memang berbaloi.
korang beli, korang akan rasa puas gile (ini apa yang aku rasa la.)

setaip page dimanfaatkan.
colourfull.. penulis pun hebat2..
ustzh norbahyah, ust zahzan, ust pahrol juoi dll..
majalah macam majlah i dan alislam.
tapi dia banyak kepada fardu ain. mesra pembaca..
tak rugi beli. kalau tak caye. aku boleh bagi tengok dulu.

[ni nombo aku.. sms 0122517488]

2 ulasan:

arrabe' berkata...

rm9 sebulan..
tak rugi la..
makan sehari dah 4.50.
2 hari dah rm9.
kalau puasa 2 hari sebulan..
oh.. dapat pahala dan buku. bestnyer....

rimbunanHati berkata...

majalah solusi ni mmg bagus.akak tak pernah beli tapi selalu baca kawan punya.skrg dh tak kerja dgn kawan tu tp still leh dpt lagi tuk dibaca. bunyi mmg mahal tapi mcm awk kata..isi nya bagus dan mantap. seronok dan mudah difahami. bagi yg terumbang-ambing mencari bahan bacaan sampingan yg bersesuaian ..majalah solusi jawapan anda.