Rabu, September 10, 2008

lagi banyak disimpan, lagi banyak yang habis


pedih sangat rasa hati ni.. dalam kegawatan ekonomi yang teramat sangat.. lagi banyak aku kurangkan perbelanjaan, macam2 perkara yang tak diduga... subhanallah... money is not everything.. but without money we r going to fail... tapi dengan ada Allah, hati jadi tenang. moga di ulan ni dan seterusnya aku belajar bersabar dan redha.. amin..

hari ahad malam, di rumah.. aku download perisian untuk kelas mikrokomputer esok dalam komputer rumah...
tapi kena burn cd.. tak bawak cd.. aku transfer file tu ke mp4 dan transfer ke laptop.
kesedihan bermula, bila aku nak burn cd kat ukm. dan dah masuk kelas mikrokomputer. buka je laptop, takleh on laptop aku..

menjadi kewajipan kelas tu ada cd burn dan laptop.
kalo takde. markah ialah 0 !! aku dah serabut...
syukur pensyarah aku baik... dia suruh aku share..
masalah ni sebab laptop aku guna vista tiruan.. jadi dia tak sesuai dengan perisian tu.. jadi kena format... rm30 for the same vista pirate !!
benci kat tiruan .. tapi apakan daya.. we r moneyless..

2 ulasan:

p u l a s a r i berkata...

salam...hehe pelik tjuk post kali ni...hehe

arrabe' berkata...

hehe... tapi faham kan??
hehe...