Jumaat, Mei 05, 2006

blog ku !!



ini lah blog ku yang kedua selepas blog di friendster...
tapi blog ni maybe aku akan jadikan sebagai diari ku sendiri...
so, if u want know better about me , just check out my blog !!
i will try to manage n update it everyday... i hope so !!

hope u enjoy it...

5 ulasan:

VioLet berkata...

wa'alaikum salam..
kire i'm da first poeple who skodeng ur blog aaa..
truskan usahan~
istiqamah la ye~~
jgn main2~ huhu..

Maiyonaka Violenoue berkata...

Wah Toshi gune blogger whee~
Hehe walaupun mungkin jarang2..
Tp Riyo mesti akan singgah jenguk2 blog ni hehe...
Silent blog reader la katakan =P

arrabe' berkata...

thanks violet n mizer...
lawat la blog aku selalu !!!
aku akan update...
ni masih ada 9 lagi masih draft je dulu..
12 hb ni aku update kan ye...

mimy berkata...

a'kum..
saje je nak menyemak kat blog org..xde keje...
panjangnye blog die ni...
cantik gak...
dulu arrabe gemuk ke? x caye la... kerempeng je.. ;p jangan marah
bye :)

arrabe' berkata...

hehe.. mimy tak caye ke dulu robe gemuk??
hehe..
ada gamba tapi takmau tunjukla..
comey sangat.. hehe